Cadeauservice

Natuurlijk is het leuk om voor je kleintje te shoppen, maar het is ook leuk om bij ons te shoppen voor iemand anders!

Wij pakken het cadeautje graag voor je in! Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of er cadeautjes bij zitten. Is de hele bestelling een cadeautje, of een deel van je bestelling? Alles is mogelijk!

Wil je graag iemand verrassen en je bestelling rechtstreeks naar hem of haar sturen? Vul dan tijdens het bestelproces bij het afleveradres het adres van de ontvanger in. Bij het factuuradres vul je je eigen gegevens in. Op deze manier ontvang je zelf de betaal- en verzendbevestiging en gaat je bestelling rechtstreeks naar de ontvanger. Om je cadeautje helemaal af te maken vind je onder 'kaarten' verschillende, mooie en lieve kaarten. Voeg een van de kaarten toe aan je winkelmandje. Tijdens het bestelproces vink je aan dat er een cadeau bij zit. In het opmerkingenveld kun je aangeven wat je op de kaart wilt hebben. Wij schrijven graag jouw persoonlijke boodschap voor je op. Je kunt ook aangeven of je hele bestelling ingepakt moet worden, of dat dit geldt voor een enkel item.

Zo worden cadeautjes versturen én ontvangen een feest!

Wij hebben 2 verzendwijze voor de Cadeau service

€ 6.95 PostNL Brievenbuspost met Cadeau Service ( Dit is mogelijk tot 3 artikelen)

€ 8,95 PostNL incl. Tack & Trace met Cadeau Service

♥ Indien je kiest voor € 6.95 PostNL Brievenbuspost met Cadeau Service is dit mogelijk tot 3 artikelen. Als je meer artikelen hebt of mochten de artikelen niet door de brievenbus passen, maar toch deze verzendwijze selecteert, zullen wij de bestelling nog niet verzenden, maar je een mail sturen met daarin het bedrag wat er nog over gemaakt dient te worden voordat de bestelling wordt verzonden. De kosten bedragen voor meer dan 3 artikelen € 8.95 PostNL incl. Tack & Trace met Cadeau Service.