Algemene voorwaarden

 

Prijzen

♥ Alle prijzen die vermeld staan bij de artikelen zijn vermeldt in Euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

♥ Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende/openstaande orders.

♥ De aanbiedingen op de website van Pequenito zijn geldig zolang de voorraad strekt.

♥ Alle teksten op de site zijn met zorg samengesteld. Pequenito is echter niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Bij foutieve prijzen wordt de klant per mail op de hoogte gebracht en heeft de klant het recht de order kosteloos te annuleren.

 

Bestelling

♥ Na de geplaatste bestelling ontvang je direct een bevestiging per mail. In deze bevestiging staat een overzicht met de bestelde producten, de juiste prijzen en de verzendkosten.

♥ De bestelling wordt pas in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

 

Betaalopties

♥ Het betalen van je aankopen gaat via IDeal of per overschrijving. Bij Pequenito betaal je altijd veilig via het betalingssysteem van Mollie. Zij waarborgen dat de betaling veilig wordt uitgevoerd.

 

Levertijd

♥ Alle post versturen wij met PostNL of Kiala/UPS Acces Point. Wij streven er naar om alle bestellingen zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. Het liefst geven we uw bestelling dezelfde dag nog mee met PostNL of Kiala/UPS Acces Point. Dat lukt niet altijd, maar u kunt er zeker van zijn dat je met een levertijd van maximaal 2 werkdagen na ontvangst van betaling rekening kunt houden. Als je bestelling na 4 werkdagen nog niet is geleverd, neem dan contact met ons op. Voor Kiala is dit langer. De leveringstermijn bedraagt gemiddeld 4 werkdagen voor binnenlandse verzendingen.

 

Verzenden

♥ Vanaf €75,00 (exclusief verzendkosten) wordt je bestelling binnen Nederland gratis verzonden! Voor bestellingen onder de €75,00 rekenen wij verzendkosten binnen Nederland. Voor buitenlandse verzendingen stuur dan een mail en kunnen we je meer vertellen over de verzendkosten.

€ 4,95 Kiala/UPS Acces Point

€ 4,95 PostNL Brievenbuspost ( Dit is mogelijk tot 3 artikelen)

€ 6.95 PostNL Brievenbuspakket met Cadeau Service ( Dit is mogelijk tot 3 artikelen)

€ 6,95 PostNL incl. Track & Trace

€ 8,95 PostNL incl. Track & Trace met Cadeau Service

♥ Indien je kiest voor € 4.95 Brievenbuspost of € 6.95 PostNL Brievenbuspakket met Cadeau Service is dit mogelijk tot 3 artikelen. Als je meer artikelen hebt, maar toch deze verzendwijze selecteert of mochten de artikelen niet door de brievenbus passen, zullen wij de bestelling nog niet verzenden, maar je een mail sturen met daarin het bedrag wat er nog over gemaakt dient te worden voordat de bestelling wordt verzonden.

 

Retourneren

♥ Retourneren kan binnen 14 dagen na het bezorgmoment.

♥ Let op: Artikelen gekocht in de sale kunnen niet geretourneerd worden.

♥ Stuur het artikel, in de originele verpakking en met originele labels, met zorg en voldoende gefrankeerd. Pequenito is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd aangetekend of met Track & Trace te versturen.

♥ Retourzendingen die zijn beschadigd en/of niet met zorg zijn verpakt, of onvoldoende gefrankeerd kunnen wij helaas niet in behandeling nemen en crediteren. Dit geldt ook voor niet-aangemelde retourzendingen.

♥ Artikelen worden ook niet terug genomen als: artikelen gewassen en/of gedragen zijn, je het gebrek zelf hebt proberen te herstellen, of je het artikel hebt gewassen en je niet aan de was instructies hebt gehouden.

♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen 48 uur na aflevering van de bestelling aan Pequenito per e-mail is gemeld.

♥ Je ontvangt een bevestiging van het ontvangen van de geretourneerde artikelen.

♥ Als wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij de betaling (exclusief verzendkosten en eventuele gemaakte bankkosten) terugstorten op je bankrekening.

♥ Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper. Tenzij een retour wordt aangemeld en bevestigd wordt door een fout van Pequenito.

♥ Voor gratis verzenden moet de minimum bestelwaarde ook gehaald worden na het retourneren van artikelen. Indien dit niet het geval is worden de verzendkosten ingehouden op het gecrediteerde bedrag. Afhankelijk welke verzendmethode u heeft gekozen wordt het bedrag bepaald.

 

Privacy

♥ Pequenito respecteert de privacy van al haar gebruikers. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bestelling en indien gewenst voor onze nieuwsbrief, maar worden niet overgedragen aan derden. 

♥ Pequenito hanteert bij het gebruik van je persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving.

 

Klachten

♥ Als je een klacht hebt over een artikel of over (de bezorging van) je bestelling, verzoeken wij je om je klacht binnen enkele dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Wij zullen, in overleg, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Je klacht dien je per mail aan ons kenbaar te maken, wij verzoeken je het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen. Je klacht kan je mailen via mailadres: info@pequenito.nl

 

Aansprakelijkheid

♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bestelling of voor overschrijding van de aangegeven levertijden door PostNL of Kiala/UPS Acces Point.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor schade aan het materiaal welke het resultaat is van verkeerd gebruik van de producten.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. De prijs zal dan worden aangepast.

 

Intellectueel eigendom

♥ Het is niet toegestaan enig tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren en/of te gebruiken op welke wijze dan ook zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pequenito.

 

Pequenito is een label van Nienke van der Bliek

Emminkhuizerberg 22

3825 BH Amersfoort

Nederland

info@pequenito.nl

KvK nummer: 59543663

BTW-nummer: NL101799858B01