Verzenden, Retourneren & Ruilen

 

Verzenden

♥ Alle post versturen wij met PostNL of Kiala. Wij streven er naar om alle bestellingen zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. Het liefst geven we uw bestelling dezelfde dag nog mee met PostNL of Kiala. Dat lukt niet altijd, maar je kunt er zeker van zijn dat je met een levertijd van maximaal 2 werkdagen na ontvangst van betaling rekening kunt houden. Als je de bestelling na 4 werkdagen nog niet is geleverd, neem dan contact met ons op. Voor Kiala is dit langer. De leveringstermijn bedraagt gemiddeld 4 werkdagen.

 

♥ Voor bestellingen onder de €75,00 rekenen wij verzendkosten binnen Nederland.

€4,95 PostNL Brievenbuspakket ( Dit is mogelijk tot 3 artikelen)

€6,95 PostNL incl. Track & Trace

€8,95 PostNL incl. Tack & Trace met Cadeau Service

♥ Indien je kiest voor €4.95 Brievenbuspakket is dit mogelijk tot 3 artikelen. Als je meer artikelen hebt, maar toch deze verzendwijze selecteert, zullen wij de bestelling nog niet verzenden, maar je een mail sturen met daarin het bedrag wat er nog over gemaakt dient te worden voordat de bestelling wordt verzonden.

♥ Wij verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Bestellingen die op vrijdag na 15:00 uur of in het weekend worden geplaatst, worden op maandag aangeboden bij PostNL en worden op dinsdag bezorgd. Voor Kiala is dit langer, namelijk gemiddeld 4 werkdagen.

♥ De levertijden zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheid. Dit geldt ook voor verlies of schade. Je ontvangt je Track & Trace nummer per e-mail als Pequenito je bestelling heeft aangeboden bij PostNL of Kiala als je hebt gekozen voor de verzendwijze incl. Track & Trace. Op het moment dat wij de pakketten aanbieden aan PostNL of Kiala hebben we geen controle meer over het bezorgproces.

♥ Wil je de bestelling afhalen, dat kan eventueel in overleg en uitsluitend op afspraak. Neem hiervoor contact op via info@pequenito.nl.

 

Retourneren

Wij doen er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, dan kan je deze artikelen zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen alsvolgt retourneren onder de volgende voorwaarden:

♥ Je retour aanmelden via info@pequenito.nl.

♥ Vermeld in de e-mail het ordernummer, eventueel de reden van retour en je bankrekeningnummer.

♥ Retourneren kan binnen 14 dagen na het bezorgmoment.

♥ Stuur het artikel, in de originele verpakking en met originele labels, met zorg en voldoende gefrankeerd. Pequenito is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd aangetekend of met Track & Trace te versturen.

♥ Retourzendingen die zijn beschadigd en/of niet met zorg zijn verpakt, of onvoldoende gefrankeerd kunnen wij helaas niet in behandeling nemen en crediteren. Dit geldt ook voor niet-aangemelde retourzendingen.

♥ Artikelen worden ook niet terug genomen als: artikelen gewassen en/of gedragen zijn, je het gebrek zelf hebt proberen te herstellen, of je het artikel hebt gewassen en je niet aan de was instructies hebt gehouden.

♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen 48 uur na aflevering van de bestelling aan Pequenito per e-mail is gemeld.

♥ Je ontvangt een bevestiging van het ontvangen van de geretourneerde artikelen.

♥ Als wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij de betaling (exclusief verzendkosten en eventuele gemaakte bankkosten) terugstorten op je bankrekening.

♥ Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper. Tenzij een retour wordt aangemeld en bevestigd wordt door een fout van Pequenito.

♥ Voor gratis verzenden moet de minimum bestelwaarde ook gehaald worden na het retourneren van artikelen. Indien dit niet het geval is worden de verzendkosten ingehouden op het gecrediteerde bedrag. Afhankelijk welke verzendmethode u heeft gekozen wordt er een bedrag bepaald.

 

Let op:

♥ Artikelen gekocht in de sale kunnen niet geretourneerd worden.

♥ Retour sturen van producten is geheel op eigen risico.

♥ Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen, dan mag dat uiteraard ook (als het gewenste artikel op voorraad is), maar wij vergoeden de verzendkosten niet. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Het opsturen van het om te ruilen artikel is geheel op eigen risico. Zorg er voor dat je het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons op stuurt. Als dit niet het geval is kunnen wij het artikel niet omruilen. Zodra wij de verzendkosten voor het nieuwe artikel hebben ontvangen sturen wij het gewenste artikel zo snel mogelijk naar je op.

 

Let op:

♥ Retour sturen van producten is geheel op eigen risico.

♥ Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

♥ Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

♥ Ook als u het artikel wilt ruilen dien je dit per mail te laten weten aan info@pequenito.nl.