Algemene voorwaarden

Prijzen
♥ Alle prijzen die vermeld staan op de website zijn in Euro's en inclusief 21% BTW.
♥ Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
♥ Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor reeds geplaatste orders.
♥ De aanbiedingen op de website van Pequenito zijn geldig zolang de voorraad strekt.
♥ Alle teksten op de site zijn met zorg samengesteld. Pequenito is echter niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Bij foutieve prijzen wordt de klant per mail op de hoogte gebracht en heeft de klant het recht de order kosteloos te annuleren.

Bestelling
♥ Na de geplaatste bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van de bestelde producten, de prijzen en eventuele verzendkosten.
♥ De bestelling wordt pas in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

Betaalopties
♥ Het betalen van je aankopen gaat via IDeal of per bankoverschrijving. Bij Pequenito betaal je altijd veilig via het betalingssysteem van Mollie. Zij waarborgen dat de betaling veilig wordt uitgevoerd.

Levertijd
♥ Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. De gemiddelde levertijd bedraagt 3 werkdagen voor binnenlandse verzendingen.

Verzenden
♥ Bestellingen vanaf €75,00 (exclusief verzendkosten) worden binnen Nederland gratis verzonden! Voor bestellingen onder de €75,00 rekenen wij verzendkosten.
♥ De verzendkosten binnen Nederland bedragen: € 3,95 (PostNL Brievenbuspost, max. 2 kg) of € 6,95 (PostNL incl. Track & Trace, max. 10 kg).
♥ Voor slechts € 2,00 kun je gebruik maken van de Cadeau Service en pakken wij je bestelling mooi voor je in.

Retourneren
♥ Je dient je retour te allen tijde aan te melden door een e-mail te sturen naar info@pequenito.nl o.v.v. je bestelnummer en klantgegevens. Vermeld hierin om welk artikel het gaat en wat de reden van retour is.
♥ Retourneren kan binnen 14 dagen na het bezorgmoment.
♥ Let op: artikelen gekocht in de sale kunnen niet geretourneerd worden.
♥ Retourzendingen die zijn beschadigd en/of niet met zorg zijn verpakt, of onvoldoende gefrankeerd kunnen wij helaas niet in behandeling nemen en crediteren. Dit geldt ook voor niet-aangemelde retourzendingen.
♥ Artikelen worden ook niet terug genomen als: artikelen gewassen en/of gedragen zijn, je het gebrek zelf hebt proberen te herstellen, of je het artikel hebt gewassen en je niet aan de was instructies hebt gehouden.
♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
♥ Pequenito behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.
♥ Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper. Tenzij een retour wordt aangemeld en bevestigd wordt door een fout van Pequenito.
♥ Voor gratis verzenden moet de minimum bestelwaarde ook gehaald worden na het retourneren van artikelen. Indien dit niet het geval is worden de verzendkosten ingehouden op het gecrediteerde bedrag. Afhankelijk welke verzendmethode u heeft gekozen wordt het bedrag bepaald.

Retourprocedure
♥ Je dient je retour te allen tijde aan te melden door een e-mail te sturen naar info@pequenito.nl o.v.v. je bestelnummer en klantgegevens. Vermeld hierin om welk artikel het gaat en wat de reden van retour is.
♥ Stuur het artikel in de originele verpakking, met de originele labels retour en zorg dat deze goed verpakt en voldoende gefrankeerd worden verzonden. Pequenito is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd aangetekend of met Track & Trace te versturen. Zoals hierboven vermeld zijn deze kosten te allen tijde voor de koper.
♥ Je ontvangt een bevestiging zodra de geretourneerde artikelen zijn ontvangen.
♥ Als wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij de betaling (exclusief verzendkosten en eventuele gemaakte bankkosten) terugstorten op je bankrekening.

Privacy
♥ Pequenito respecteert de privacy van al haar gebruikers. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bestelling en indien gewenst voor onze nieuwsbrief, maar worden niet overgedragen aan derden.
♥ Pequenito hanteert bij het gebruik van je persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving.

Klachten
♥ Als je een klacht hebt over een artikel of over (de bezorging van) je bestelling, verzoeken wij je om je klacht zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Wij zullen ons beste doen het probleem zo spoedig mogelijk oplossen.
♥ Je klacht dien je per e-mail aan ons kenbaar te maken, wij verzoeken je het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen. Stuur je klacht naar: info@pequenito.nl

Aansprakelijkheid
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bestelling of voor overschrijding van de aangegeven levertijden door PostNL.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor schade aan en/of door het product welke het resultaat is van verkeerd gebruik.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
♥ Pequenito is niet verantwoordelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. De prijs zal dan z.s.m. worden aangepast.

Intellectueel eigendom
♥ Het is niet toegestaan enig tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren en/of te gebruiken op welke wijze dan ook zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pequenito.

Pequenito is een label van Marcella Bak
Apeldoorn, Nederland
KvK nummer: 69783020
BTW-nummer: NL017360651B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »